Akoestische wandbekleding: alle toepassingen! Akupanel-Nederland

Akoestische wandbekleding: alle toepassingen!

Akoestische wandbekleding toepassingen

Akoestische panelen kennen velen toepassingen: ze kunnen uw interieur opfrissen, een hele nieuwe look creëren en daarnaast zijn akupanelen, ook wel bekend als akoestische wandbekleding, goed in het dempen van geluiden. Lees snel verder voor alle toepassingen van akoestische wandbekleding waar uw interieur van gaat stralen!

Thuisbioscoop? Kies voor akoestische wandbekleding

Misschien kent u het wel. U zit op de bank en wilt graag een goede film kijken, maar het geluid kan niet te hard anders krijgt u boze buren. Acupanelen zijn hier de ideale oplossing voor. Door de panelen achter en rondom uw tv te plaatsen creëert u een akoestisch perfecte omgeving voor uw geliefde film. Integreert u daarnaast de speakers ook nog in deze wand, dan heeft u de echte bioscoop ervaring lekker thuis op de bank. Door de ruime keuze aan kleuren kiest u de juiste stijl voor elk interieur.

akoestische wandpanelen toepassingen


De slaapoase

In de slaapkamer is alles gericht op de beste nachtrust. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Door de natuurlijke hout-kleuren creëert u in een handomdraai een oase van rust in uw slaapkamer. Wilt u liever een slaap kamer die een echte eyecatcher is in uw interieur? Kies dan voor één van de vele patronen of leuk uw akupanelen op met onze akupanelen covers.


Akoestische wandpanelen voor een studio

Heeft u een werkkamer waarin u wel eens vergaderd? Of bent u actief in de wereld van de contentcreatie of muziek? Door een fantastische achtergrond van akupanelen wordt elke vergadering of opname een feest. Door een mooi donker gekleurd houten patroon te kiezen kunt u contrast creëren tussen uw apparatuur en de achtergrond. Bovendien profiteert u van de geluiddempende werking. Wilt u echt alles uit de kast halen? Integreer dan led strips in uw akoestische panelen. Hierdoor komen de panelen nog beter naar voren.


PVC Wandpanelen in de keuken

De keuken is natuurlijk niet alleen een plek waar gekookt wordt. Het is een groot en zichtbaar onderdeel van uw interieur. Door pvc panelen in uw keuken te integreren creëert u een moderne look. Door de makkelijke toepassing van de akupanelen kunt u de wandpanelen zonder moeite in uw al bestaande keuken toepassen. Die saaie kastjes die u al een hele tijd wilt vervangen kunnen dan dus blijven staan. Deze krijgen alleen een hele mooie nieuwe look.

Het plafond

Akoestische panelen zijn niet alleen een prachtige manier om uw wand te bekleden. Ze kunnen tevens gebruikt worden om uw plafond een complete make over te geven. Door akoestische panelen op uw plafond zal het geluid in uw woonkamer, slaapkamer of keuken met gigantische stappen vooruit gaan. En wanneer u bezoek ontvangt zullen mensen opkijken van uw flitsende plafond.


De kinderkamer

In de kinderkamer wordt gespeeld en geslapen. Tijdens dat spelen kan er wel eens wat herrie gemaakt worden. Door akoestische wandpanelen op te hangen in de kinderkamer dempt u dit geluid op een stijlvolle manier. Daarnaast creëert u met verschillende patronen een prikkelende omgeving voor het kind. Door de natuurlijke kleur en rustgevende kleuren zijn akoestische panelen de beste keuzen om een prikkelende, maar rustgevende omgeving te creëren waar uw kind zich thuis voelt.


Zoals U gelezen heeft zijn de opties en mogelijkheden voor akoestische panelen eindeloos. Door de rustgevende kleuren en de akoestische werking maakt u van elke plaats een rustige omgeving. Maar voor ieder wat wils! Wilt u liever een intrigerend interieur dan zijn akoestische panelen ook een fantastische mogelijkheid. Bent u geïnspireerd geraakt? Bekijk dan snel ons assortiment!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.