Marmeren panelen voor je badkamer of keuken: shop PVC muurpanelen!

Marmeren panelen voor je badkamer of keuken: shop PVC muurpanelen!

Marmeren panelen - PVC badkamer panelen

Muurpanelen zijn een populaire keuze voor het eenvoudig en betaalbaar bekleden van muren in zowel badkamers als keukens. Ze bieden een praktische en esthetische oplossing voor het beschermen van de muren tegen vocht en vuil, terwijl ze ook een mooie afwerking toevoegen aan de ruimte. In dit artikel zoomen we in op PVC muurpanelen met een marmerlook.

Bekijk hier onze volledige collectie PVC wandpanelen!

Onze marmeren panelen van PVC zijn gemaakt met een prachtige marmer-look en bieden een luxe uitstraling aan elke ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor je de mogelijkheid hebt om de perfecte stijl te kiezen die past bij je interieur. Onze PVC muurpanelen zijn daarmee een betaalbaar en hoogwaardig alternatief voor stenen muurpanelen. 

Voordelen van PVC wandpanelen ten opzichte van volledig marmeren muurpanelen

PVC muurpanelen hebben verschillende voordelen ten opzichte van 100% marmeren muurpanelen. Ten eerste is de prijs van PVC panelen veel lager dan die van marmer. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor mensen met een beperkt budget. Daarnaast zijn PVC panelen veel lichter dan marmer, waardoor ze gemakkelijker te hanteren en te installeren zijn. Dit kan vooral handig zijn als je zelf de panelen wilt installeren. PVC Wandpanelen monteren is heel eenvoudig!

Een ander voordeel van PVC muurpanelen is dat ze gemakkelijk te installeren zijn. Ze kunnen direct op de bestaande muur worden bevestigd met behulp van lijm of clips. Dit bespaart tijd en geld, omdat je geen professionele installateur hoeft in te huren. Daarnaast zijn PVC panelen ook gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met een vochtige doek en vereisen geen speciale reinigingsmiddelen.

Bovendien zijn onze PVC muurpanelen met marmerlook ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. PVC panelen zijn bestand tegen water en vocht, waardoor ze niet zullen kromtrekken of beschadigd raken door blootstelling aan vochtige omstandigheden.

PVC marmer-look muurpanelen

Marmeren muurpanelen bieden verschillende esthetische voordelen die ze een aantrekkelijke keuze maken voor badkamers en keukens. Ten eerste heeft marmer een luxe uitstraling die moeilijk te evenaren is. Het voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte en kan de algehele uitstraling van de kamer verbeteren. Daarnaast zijn de wandpanelen verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor je de mogelijkheid hebt om de perfecte stijl te kiezen die past bij je interieur.

Een ander voordeel van onze PVC marmeren muurpanelen is dat ze duurzaam zijn en lang meegaan. Er zijn verschillende soorten marmeren pvc wandpanelen beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en uitstraling.

Het kiezen van het juiste muurpaneel hangt af van je persoonlijke smaak en de stijl van je interieur. Het is belangrijk om verschillende opties te overwegen en monsters te bekijken voordat je een definitieve beslissing neemt.

Onderhoud van PVC marmeren muurpanelen: tips en tricks


Het onderhouden van marmeren muurpanelen is essentieel om hun glans te behouden en ze in goede staat te houden. Gelukkig zijn onze PVC panelen eenvoudig te onderhouden. Hier zijn enkele tips en trucs om je te helpen:

1. Reinig regelmatig: Maak je wandpanelen regelmatig schoon met een zachte doek en alleen water of een heel mild reinigingsmiddel. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen die het marmer kunnen beschadigen.

2. Voorkom krassen: Vermijd het gebruik van schurende materialen tijdens het schoonmaken.

3. Bescherm tegen hitte: ondanks dat onze panelen tegen een stootje kunnen, is het verstandig om nooit hete voorwerpen, zoals een föhn of stijltang direct tegen het paneel te plaatsen, omdat dit permanente schade kan veroorzaken. 

PVC muurpanelen

PVC muurpanelen bieden een duurzaam alternatief. PVC is een kunststof materiaal dat recyclebaar is en weinig energie vereist bij de productie ervan. Dit maakt PVC muurpanelen een milieuvriendelijke keuze voor mensen die zich bezighouden met duurzaamheid.

Daarnaast zijn PVC muurpanelen ook duurzaam in gebruik. Ze zijn bestand tegen vocht en schimmel, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. PVC panelen zijn ook bestand tegen krassen en stoten, waardoor ze langer meegaan.

Een ander voordeel van PVC muurpanelen is dat ze gemakkelijk te reinigen zijn. Ze kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met een vochtige doek en vereisen geen speciale reinigingsmiddelen. Dit bespaart tijd en geld bij het onderhoud van je muurpanelen.

De voordelen van PVC muurpanelen in je badkamer of keuken


PVC muurpanelen bieden verschillende voordelen ten opzichte van marmeren muurpanelen. Ten eerste zijn PVC panelen waterbestendig, wat betekent dat ze bestand zijn tegen vocht en schimmel. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens, waar waterdichtheid essentieel is.

Een ander voordeel van PVC muurpanelen is dat ze hygiënisch zijn. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren, waardoor ze een goede keuze zijn voor ruimtes waar hygiëne belangrijk is, zoals keukens. PVC panelen hebben ook geen voegen of naden, waardoor er geen ruimte is voor vuil of bacteriën om zich op te hopen.

Daarnaast zijn PVC muurpanelen ook gemakkelijk te installeren. Ze kunnen direct op de bestaande muur worden bevestigd met behulp van lijm of clips. Dit bespaart tijd en geld, omdat je geen professionele installateur hoeft in te huren. PVC panelen zijn ook licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn tijdens de installatie.

Bij Akupanel Nederland shop je alle producten tegen de laagste prijs. Laat bijvoorbeeld akoestische wandpanelen snel thuisbezorgen, combineer ze met onze akupanel covers of ga voor zelfklevende tegels of mozaíek! We hebben ook altijd veel producten in de sale in onze akupanel outlet!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.