Wat doen pvc wandpanelen voor de uitstraling van uw ruimte? Akupanel-Nederland

Wat doen pvc wandpanelen voor de uitstraling van uw ruimte?

Verfraai uw interieur of kantoor met pvc wandpanelen!

Wilt u op een eenvoudige manier de uitstraling van een ruimte veranderen? Met pvc wandpanelen geeft u uw woonkamer, badkamer of commerciële ruimte snel een nieuwe look in de gewenste stijl. Bovendien verbetert u met wandpanelen ook nog eens de akoestiek van de ruimte. We vertellen u meer over de functie van wandpanelen, de stijlen waaruit u kunt kiezen en de voordelen die een wandpaneel biedt. Ook zetten we op een rij wat de prijs van pvc wandpanelen is. Lees snel verder, zodat je precies weet wat u kunt verwachten van hoogwaardige, decoratieve panelen voor uw muren en plafonds.

Wat zijn kunststof wandpanelen?

Een pvc wandpaneel is een kunststof element dat dient als plafond- of wandbekleding. Het gebruik van dit soort panelen is de laatste jaren toegenomen onder zowel particulieren als bedrijven. Wanneer u de panelen toepast in uw interieur, dan merkt u al snel dat pvc (polyvinylchloride) een sterk, hygiënisch en duurzaam materiaal is, dat slijtvast is. De wandpanelen zijn daarnaast goed bestand tegen schimmels en vocht. Voor een goed onderhoud hoeft u de panelen alleen maar te reinigen met een vochtige doek. Pvc panelen zijn toe te passen in de woonkamer, badkamer, slaapkamer, gang, keuken, maar ook in bedrijfsruimtes.

Pvc wandpaneel: keuze uit allerlei stijlen

Wandpanelen van pvc zijn licht van gewicht en makkelijk te monteren. De panelen geven in een oogwenk een stijlvolle uitstraling aan uw interieur. U hebt de keuze uit diverse kleuren, zoals grijs, wit en zwart. Ook zijn er verschillende dessins, die elk voor een bepaalde sfeer zorgen, zoals:

- een glanzende marmerlook voor een luxe of klassieke uitstraling
- een marmerlook in matte uitvoering voor een mediterraan of artistiek effect
- een lichtgrijze betonlook voor een modern of industrieel interieur
- een grove natuursteenlook voor een stoere of minimalistische uitstraling

Prijs PVC wandpanelen

De voordelen van wandpanelen van pvc

U profiteert van allerlei voordelen als u pvc wandpanelen plaatst. Deze wandpanelen frissen namelijk niet alleen uw interieur op, maar houden uw huis bovendien warm in de winter en koel in de zomer. Daarnaast is een wandpaneel van pvc:

1. Geluidsabsorberend
Het pvc absorbeert geluidsgolven en weerkaatst ze, waardoor echo’s verminderen.

2. Waterbestendig
Waterspetters tasten het materiaal niet aan, dus de panelen zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes.

3. Duurzaam
De panelen gaan lange tijd mee.

4. Eenvoudig te plaatsen
Zowel doe-het-zelvers als professionals zijn in staat om de panelen zelf met lijm, montagekit of schroeven op de wand te plaatsen. Voor een schuine wand of plafond is het het beste om schroeven te gebruiken.

5. Eenvoudig op maat te snijden
De panelen zijn in handige maten verkrijgbaar en snijdt u daarnaast met een zaag die geschikt is voor pvc ook makkelijk zelf op maat.

6. Eenvoudig te onderhouden
Gebruik hiervoor alleen een zachte doek en een mild reinigingsmiddel. Met een agressief schoonmaakmiddel of schurend materiaal beschadigt u het wandpaneel.

Prijs pvc wandpanelen

Het aanbrengen van wandpanelen gaat een stuk sneller dan het tegelen van een badkamer of toilet. Ook in andere ruimtes is het een goed idee om een wand tot een echte blikvanger te transformeren met een mooie wandplaat van pvc. De prijzen van kunststof wand- en plafondpanelen variëren, maar meestal bent u voor een paneel van 120 cm bij 280 cm tussen de € 110,- en € 250,- kwijt. Prijs PVC wandpanelen bij Akupanel-Nederland? Bij ons koopt u hoogwaardige pvc panelen voor €89,95!

Veelzijdige wandpanelen met een moderne uitstraling

Bent u op zoek naar wandbedekking waarmee u geniet van geluidsreductie en een stijlvol effect? Bij Akupanel-Nederland vindt u hoogwaardige pvc wandpanelen met moderne dessins voor een aantrekkelijke prijs. Onze webshop biedt diverse soorten panelen, bijvoorbeeld met een wit-grijze marmerlook en een beige travertijnlook. De foto's geven u bovendien een idee van de uitstraling van de wandpanelen wanneer ze gemonteerd zijn in een bad- of woonkamer. Laat u inspireren en geef uw interieur een boost met duurzame pvc wandpanelen!

Bij Akupanel-Nederland koopt u ook heel voordelig akoestische panelen en geluidsabsorberende panelen in diverse hout tinten!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.